Lösev Ankara Halkla İlişkiler Sorumlusu Dilara Edan ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hande Saygılı, Leblebi TV Genel Yayın Yönetmeni Erkan Karaca’yı ziyaret etti.
Ziyarette Lösev hakkında bilgilendirmelerde bulunan Lösev Ankara Halkla İlişkiler Sorumlusu Dilara Edan ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hande Saygılı, bir süre çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Lösev adına para toplayan birçok sahtekarın olduğuna değinen Edan ve Saygılı vatandaşlardan bunlara inanmamalarını dolandırıcılığa karşı 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak bildirmelerini istedi.
Kendisine yapılan nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Leblebi TV Genel Yayın Yönetmeni Erkan Karaca ise, Lösev’in önemli bir hizmet sunduğuna değinerek Edan ve Saygılı’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti.