Çorum Belediyesi verdiği desteklerle sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor.
Her yıl düzenli olarak Çorum amatör spor kulüplerine malzeme desteği veren Çorum Belediyesi bu yıl da 3 milyon TL değerinde malzeme yardımı gerçekleştirdi.
Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonunda gerçekleştirilen Amatör Spor Kulüpleri Malzeme Dağıtım Töreninde konuşan Çorum ASKF Başkanı Ferhat Arıcı, yıllar sonra Çorum’a gelen konfederasyon başkanına teşekkür etti.
Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Şener Aydın ise; amaçlarının salondaki bir ya da iki çocuğu da olsa kurtarabilmek olduğunu söyledi.
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da, Amatör Spor Kulüplerine 62 bin TL’lik desten bugün 3 milyon destek veren bir belediye olmaktan dolayı Allah’a hamt ettiğini belirtti.