Uslu TBMM Yalova Termal Sosyal Tesisleri’nin açılışında yaptığı konuşmada, tesislerin millete hayırlı olmasını diledi.
Türkiye’nin gelişmesini çekemeyenlerin 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirdiğini hatırlatan Kahraman:
“Bunu çekemeyenler Meclisimizi bombalattı. İstanbulumuzu bombalattı. Cumhurbaşkanımızı öldürmeye Muğla’ya gittiler. Kendi insanlarımız, kendi silahımızla kendi meclisini, Cumhurbaşkanlığını Külliyesi’ni bombalıyor ve Cumhurbaşkanımızın öldürülmesi için tim gönderiliyor. Uçağının koordinatları soruluyor. Allah Allah. Niye? Bu gelişmeler olmasın diye. Türkiye özlem içinde kalsın diye. Oysa biz büyük bir milletiz. Biz 3 kıta 7 denize hükmetmiş bir milletiz. 20 milyon metrekare topraklarımızda bugün 53 tane devlet var, gönül coğrafyamız bizden liderlik bekliyor. Büyüklüğümüzün farkında olacağız.”
Kahraman, konuşmaların ardından tesisin açılış kurdelesini protokol üyeleriyle birlikte kesti.
Törene Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK PARTİ Yalova Milletvekili Fikri Demirel, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Yıldız, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak da katıldı.
TAYLAN YILDIZ GENÇLERLE BULUŞTU
CHP’den Kaftancıoğlu İçin Basın Açıklaması
Yıldıran, Ziyaretlerini Sürdürüyor
Ünlü Pehlivanlar Çorum’da Güreşecek
Osmancık Belediyesi GES’ten 1 Milyon Lira Gelir Sağladı
Başkan Aylar, “Çeyizlerimizin Vazgeçilmezi Yorganlar” Sergisini Açtı
Vakıfbank Yöneticilerinden Yılmaz Kaya’ya Ziyaret
Aile Farkındalığı Oluşturmak İçin Yürüdüler
6 Engelli Asker Olmanın Gururunu Yaşadı
Uyuşturucu Operasyonunda 20 kişi yakalandı
Eylem Hazırlığındaki Canlı Bomba Yakalandı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.