İzmir Foça’da komşu kavgası sırasında meydana gelen olayda Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında görevli Çorumlu Uzman Çavuş Serkan Özten (32) hayatını kaybetti. Yaşanan olayla ilgili komşu ise polis tarafından göz alına alındı.
Edinilen bilgiye göre kavga Foça’ya bağlı Yenibağarası Mahallesi’nde gerçekleşti. Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında görevli Çorumlu Uzman Çavuş Serkan Özten (32) ve tartıştığı komşusu C.A.Y. (30) arasında tartışma çıktı. Apartman içerisinde gerçekleşen tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu C.A.Y. evinde bulunan pompalı tüfekle Serkan Özten’e ateş etti.
Özten, tüfekten çıkan saçmalarla yere yığılırken komşuların haber ermesi üzerine olay yerine kolluk ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Uzman Çavuş hayatını kaybederken tüfeği ateşleyen komşu ise gözaltına alındı.
Evli ve 1 yaşında çocuk babası olan Uzman Çavuş Serkan Özten’in cenazesin cenazesi yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere aileye teslim edildi. Çorumlu Uzman Çavuş Serkan Özten’in Çorum’da defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
“Berat Gecesi, Gönül Bağlarını Pekiştirmek İçin Önemli Bir Fırsat”
“Çorum’da AK Parti’nin Alacağı Oy En Fazla Yüzde 30”
İYİ Parti Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz Ayında Asgari Ücrete Ara Zam Yapılacak
Belediye Yaprak Biti İle Mücadelede Uğurböceklerini Kullanacak
Kaçırılan Genç Kız Her Yerde Aranıyor
Mart Ayı Şaşırtmadı
CHP Milletvekili Aday Adayı Atlas Başkan Aylar’ı Ziyaret Etti
Günyazı Köyü’nde Alevler Gökyüzünü Aydınlattı
Geçici İşçi Alımında Mülakat Heyecanı
Halk Oyunları Ekipleri İl Birinciliği İçin Yarıştı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.