AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorumlu çiftçilerin merakla beklediği müjdeyi verdi.
Milletvekili Ceylan, yaptığı açıklamada Çorumlu çiftçiler için ayrılan 39 Milyon 215 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün hesaplara aktarılacağını dile getirdi.
Üreticileri desteklemek için Türkiye genelinde 115 milyon 508 bin 658 liralık destek ödemesi yapılacağını ifade eden Ceylan, Çorumlu çiftçileri desteklemek için ise yapılacak olan desteğin 39 Milyon 215 bin 215 TL olduğunu açıkladı.
HUBUBAT, HAYVAN HASTALIKLIKLARI ve TMO PRİM DESTEĞİ TUTARLARI BELLİ OLDU
Çorumlu üreticilere yapılacak desteklerin detaylarını da açıklayan Ahmet Sami Ceylan, Hububat desteği olarak 37 Milyon 178 bin 500 lira, Hayvan Hastalıkları Tazminat Desteği olarak 2 Milyon 8 bin 715 lira ve TMO Prim Desteği olarak 28 bin liranın çiftçilerin hesaplarına bugün aktarılacağını açıkladı.
Ceylan çiftçiler için bugün yapılacak tarımsal destek ödemesinin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.
Bahçeli ile Görüşen Öztekin Milletvekili Aday Adayı Oldu
“Çorum’da AK Parti’nin Alacağı Oy En Fazla Yüzde 30”
İYİ Parti Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz Ayında Asgari Ücrete Ara Zam Yapılacak
Belediye Yaprak Biti İle Mücadelede Uğurböceklerini Kullanacak
Kaçırılan Genç Kız Her Yerde Aranıyor
Mart Ayı Şaşırtmadı
CHP Milletvekili Aday Adayı Atlas Başkan Aylar’ı Ziyaret Etti
Günyazı Köyü’nde Alevler Gökyüzünü Aydınlattı
Geçici İşçi Alımında Mülakat Heyecanı
Halk Oyunları Ekipleri İl Birinciliği İçin Yarıştı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.