Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Türkiye’de ilk olarak İstanbul dışında bir araya geldi.
Tahkim Kurulu üyesi, hemşehrimiz Fatih Maden’in davetiyle Çorum’a gelen kurul üyeleri Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etmeden hemen önce Çorum Şehir stadına giderek incelemelerde bulundu.
Bilindiği üzere Tahkim Kurulu üyesi Fatih Maden Çorum’un takımların rahat ettiği bir il olduğunu, milli maçı çorumda oynatabilmek için stadyum, oteller ve altyapının iyi olması gerektiğini belirtip milli maçın Çorum’da oynanması amacıyla öneride bulunduğunu ve bu önerinin değerlendirileceğini vurgulamıştı.
Bugün Çorum’a gelen Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu üyeleri Valilik ziyareti öncesi şehir stadına giderek incelemelerde bulundu. Ardından Valiliğe gelen kurul üyeleri basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda konuşan Tahkim Kurulu Başkanı İsmail Rüşdü Cirit şehir stadını gezdiklerini belirterek stadın fiziki ve teknolojik ölçülerde yeterli özelliklerde olduğunu aktardı.
Başkan Cirit, “Çorum Belediyesi spor camiasına büyük bir katkıda bulunmuş” dedi.
Uyuklayan Meclis Üyesini Böyle Uyardı
Mert İlbars, Çorum’un Gururu Oldu
Kozören Köyü Derneği’nden Başkan Aylar’a Ziyaret
Başkan Ünlü’den Deprem Bölgesinden Dönen Personele Teşekkür Belgesi
Ceylan, Ramazan’ın İnsanlığa Barış ve Kardeşlik Getirmesini Diledi
En Düşük Emekli Maaşını Yükselteceğimiz Alternatif Çalışmalarımız Var
Mecitözü Süt Birliği Araç Filosunu Genişletti
Zeki Gül’ün Basın Açıklaması Mitinge Dönüştü
Mimar Levent Çöphüseyinoğlu, CHP’den Başvurusunu Yaptı
Hayırseverler Tarafından Yaptırılan Hasan Güllü Kur’an Kursu Açıldı
Her Dikilen Fidan Daha Yeşil Bir Osmancık
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.