40 gün önce 92 yaşında hayatını kaybeden Hasanoğlan Yüksek Köy Enstitüsü mezunlarından emekli öğretmen Ali Nazmi Er düzenlenen mevlit ile dualarla anıldı.
40 gün önce geçirdiği ameliyatın ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden Emekli Öğretmen Gülay Çıtak, emekli gazeteci Bilhan Er, Necmettin Er, Muazzez Kutluca, TRT’de görev yapan gazeteci Hüseyin Er, Ülkay Er Kaleycik ve CHP İl Başkan Yardımcısı Ümit Er olmak üzere 7 çocuk babası olan Ali Nazmi Er’i anmak için Hanoğlu Konağı’nda düzenlenen mevlide Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Kamile Anar, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Suat Atalay, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Birlik Kiremit Yönetim Kurulu Başkanı Arap Gürlek, Gün Medya Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Atak, Leblebi TV Genel Yayın Yönetmeni Erkan Karaca ve çok sayıda davetli katıldı.
Belediye 15 Hobi Bahçesi Arsasını Satışa Çıkartıyor
Kaçak Yapı Yıkımında Gerginlik: 2 Gözaltı!
Dereye Düşen Köpek, İtfaiye Ekiplerini Alarma Geçirdi
Tekkeyi Soyan Hırsızlar Yakalandı
Tekstilin Öncülerinden Osmancık’ta Eğitime Destek
İnşaat Ve Yıkıntı Atıklarınızı Arayın Belediye Alsın
Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor
Genç Yaşta Canına Kıydı
Motorinde 2 Lira 50 Kuruşluk İndirim Bekleniyor
DEVA Partisi Genel Merkezinden Çorum’a Ziyaretler Devam Ediyor
Boğazkale’de Kaybolan ABD’li Kadın Turist Bulundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.